Te overwegen factoren bij het kopen van een mixer met komVeel professionele bakkers hebben nu kookboeken met wijsheden, zoals trucs om de beste koekjes te maken of veelgemaakte fouten die je moet vermijden bij het bakken met chocolade. Hoewel er genoeg recepten zijn die het prima doen met een hand mixer en ander essentieel keukengereedschap, hebben veel van die kookboeken recepten waarvoor een mixer met kom nodig is.
Soorten staande mengersKantelkop De meeste keukenmengkranen voor thuisgebruik zijn kantelbare modellen. De kom is bevestigd aan de onderkant van de mixer met kom, en de mixhulpstukken zijn bevestigd aan de bovenkant van de machine. Het wisselen van menghulpstukken zonder de kom te verwijderen is een fluitje van een cent, en omdat u de kop naar achteren kunt schuiven, is de kom beter toegankelijk wanneer u ingrediënten moet toevoegen of verwijderen of de zijkanten moet afschrapen. Bowl-Lift Mengkranen met een kom zijn meestal van hogere kwaliteit en van professioneel of commercieel niveau. De kom klikt in de zijarmen en de achterkant van de machine en wordt op zijn plaats getild met een hendel aan de zijkant. Deze mixers zijn aan de grotere kant van het spectrum en meestal iets zwaarder en stabieler. Ze zijn krachtiger en kunnen zwaardere degen en mengprojecten gemakkelijker aan dan hun kleinere en lichtere tegenhangers. Bodemschijf Er zijn maar een paar opties voor deze stijl mixer op de markt, maar degenen die ze gebruiken zweren erbij. De motor van deze mixer zit in de bodem van de machine, onder de kom. De menghulpstukken zijn onderin de kom bevestigd, zodat de bovenkant van de kom volledig vrij blijft. Dit is ongelooflijk handig voor recepten die meerdere toevoegingen vereisen, en het biedt een duidelijk zicht op de actie tijdens het werk. Planetair mengen Voor het meest effectieve en consistente mengen zoekt u een mixer met kom met planetaire mengactie. Bij dit type machine draait het mengstuk om zijn as en draait het tegelijkertijd rond de omtrek van de kom (precies zoals de aarde rond de zon draait). Deze beweging helpt de ingrediënten aan de rand van de kom te bereiken. Stationair mengen Stationaire mixers hebben meestal twee kloppers die op hun plaats draaien, terwijl de kom eronder draait. Deze beweging is minder effectief bij het mengen van alle ingrediënten, dus is het meestal nodig de machine te stoppen om de zijkanten af te schrapen en de elementen met de hand te mengen. Veelgestelde vragenWaar worden staafmixers meestal voor gebruikt? Waarom heb ik er een nodig? Staafmixers zijn een essentieel keukenapparaat dat elk huishouden zou moeten hebben voor zoete en hartige recepten. Mensen gebruiken ze zelfs voor niet-culinaire doeleinden, zoals knutselprojecten zoals slijm. Voor veel essentiële recepten zal een huishouden dat een gemiddelde hoeveelheid kookt uiteindelijk een mixer met kom nodig hebben. Hoe lang gaan typische staafmixers mee? Sommige fabrikanten stellen dat een hand mixer bij goed onderhoud wel 30 jaar mee kan gaan. Regelmatig gebruik leidt echter tot een redelijker maximum van 10 tot 15 jaar, omdat de motoren kunnen doorbranden als ze niet goed worden onderhouden. In welke maten zijn staafmixers verkrijgbaar? Staafmixers zijn er meestal in maten van twee tot acht liter. Een mixer met een gemiddelde capaciteit zit ergens in het midden van dat bereik, en het vloeroppervlak is meestal evenredig aan de grootte.
|