Zeker Vitaal
Image default
Diensten

60 dagen bij Sportschool IJsselstein

Bij goede sportschool IJsselstein kunnen jouw doelen worden bereikt. Weet jij precies wat jouw doel is, maar lukt het iedere keer niet om jouw doel te bereiken? Dan ben je bij sportschool IJsselstein precies aan het juiste adres. Hier kan jouw doel op meerdere manieren worden bereikt. Zo is er een personal training, waarbij je een personal trainer krijgt. Hierbij krijg je ook voedingsadvies en mentale coaching. Als je het lastig vindt om gemotiveerd te blijven in je eentje, kun je ook proberen om mee te doen met de duo training of de small group training. Bij deze trainingen sport je niet alleen, waardoor je gemotiveerder bent.

Toch is er ook een hele snelle manier om je doel te kunnen bereiken. Je kunt namelijk bij sportschool IJsselstein ook de 60 dagen challenge doen.

Je doel kunnen behalen

De 60 dagen challenge is een unieke en bijzondere training die aangeboden wordt bij de sportschool IJsselstein. Jouw doel kan op die manier binnen 60 dagen worden bereikt, wat korter is dan de meeste trainingen. Hierdoor klinkt het misschien ook wat aantrekkelijker.

Met deze unieke 60 dagen challenge wordt er voor gezorgd dat je binnen 60 dagen weer fit wordt. Hierdoor heb je in korte tijd je doel kunnen behalen, wat voor velen een goede uitkomst is. Als je dit leuk lijkt, kun je je aanmelden voor een intakegesprek (wat helemaal gratis is). Hierbij kun je jouw doel aangeven en vanaf dat gesprek wordt gekeken hoe dat behaald kan worden binnen 60 dagen.

Veel sporten en voedingsadvies

In het schema dat je zult krijgen, staat aangegeven dat je elke 30 minuten zult moeten werken aan jouw doel. Zo zul je elke dag 30 minuten moeten sporten. Alleen dan bereik je jouw binnen die 60 dagen. Hiernaast zul je ook nog twee trainingen per week in de sportschool zelf krijgen.

Bij al dat sporten, komt ook een voedingsadvies kijken. Want met sporten alleen, zul je jouw doel niet kunnen bereiken binnen 60 dagen. Daarom zal er met jou ook worden besproken wat je het beste wel en niet kunt eten.

Na deze 60 dagen heb je hopelijk je doel bereikt en zal je enorm trots op jezelf zijn!