Zeker Vitaal
Image default
Voeding

Keto-dieet ideeën die je moet proberen

Als we het hebben over gewichtsverlies en dieet programma’s gesproken, zijn de meesten misschien bekend met het keto-dieet. Dit dieet is erg populair om af te vallen en de gezondheid te verbeteren. Als je dit dieet programma wilt implementeren, moet je zoeken naar een keto-dieetmaaltijdplan. Een van de meest populaire recepten die je moet proberen, is keto cheesecake. Dit desserts bevat geen koolhydraten en suiker. Het is dus ideaal voor je afslankprogramma. Wat zijn dan andere menu’s die je aan je keto-dieetmaaltijdplan kunt toevoegen? Je kunt je houden aan de onderstaande maaltijdplanning richtlijn.

 

Wat is een Keto-dieetmaaltijdplan?

Je kunt een programma voor makkelijk afvallen volgen door middel van een keto-dieet. Sommige mensen denken misschien dat het overweldigend is om je gebruikelijke maaltijdplan om te zetten in een keto-dieet. Het is echter vrij eenvoudig om te doen, omdat je alleen de inname van koolhydraten hoeft te verminderen. Dan moet je de eiwit- en vet inname voor hoofdgerechten en snacks verhogen. Je zou moeten weten wat keto-vriendelijke voedingsmiddelen zijn. Als je een keto-dieet volgt, moet je eieren, gevogelte, vette vis, vlees, zuivel en noten consumeren. Bovendien moet je het consumeren van voedingsmiddelen die rijk zijn aan koolhydraten, zoals brood, snoep, pasta, gezoete dranken en zetmeelrijke groenten, beperken. Je moet ook de fruitconsumptie beperken. Je kunt echter nog steeds genieten van fruit met een laag glycemisch gehalte, zoals bessen.

 

Wat zijn Keto-vriendelijke dranken?

Je moet niet alleen letten op wat je eet, maar je moet ook nadenken over wat je drinkt. Je moet je bewust zijn van de suikerhoudende drank. De meeste gearomatiseerde dranken bevatten suiker. Je moet dus geen vruchtensap, ijsthee, koffie en frisdrank drinken. Vermijd ook het drinken van alcoholische dranken. Het consumeren van suikerhoudende dranken kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen. Het kan bijvoorbeeld diabetes type 2 en obesitas veroorzaken. Drink dus liever suikervrije dranken. Keto-vriendelijke dranken bevatten water, bruisend water en ongezoete koffie en thee. Als je wat smaak aan het water wilt toevoegen, kun je muntblaadjes of citroenschil in je waterfles gooien. Zo geniet je van vers water zonder suiker te consumeren.