Zeker Vitaal
Image default
Voeding

Smoothiebox van Smoothies op je Werk

Smoothiebox van Smoothies op je Werk

 

Wil jij je collega’s verassen met een lekker en gezond tussendoortje? Kies dan voor een van de smoothie boxen van Smoothies op je Werk. Er zijn verschillende boxen beschikbaar die vol zitten met heerlijke smoothies. De smoothies worden gekoeld en tot aan jouw deur bezorgd.

 

Als smoothie experts hebben wij bij Smoothies op je Werk de lekkerste smoothies voor je samengesteld. Daarnaast geven deze smoothies je gezondheid en energie ook nog eens een boost. Onze smoothies bestaan uit een lekkere combinaties fruit, groente en pure sappen, aangevuld met verse kruiden en superfoods. Bij het maken van de smoothies letten we ook op de smaakbeleving en seizoen producten.  

 

De smoothiebox bestaat uit een wisselende selectie van onze favoriete groente en fruit smoothies. In de box zitten altijd minimaal 3 verschillende smaken smoothies. Als je specifieke wensen hebt over de smaak of de kleur, denken wij graag met je mee. Wij hebben verschillende maten boxen. Zo kan je kiezen uit een box van 6, 8, 30 of 30 smoothies. Als je grotere aantallen wil of jouw logo op de flesjes wil, neem dan contact met ons op. 

 

Naast gezondheid en smaakbeleving staan wij ook zeker stil bij een zo’n klein mogelijke ecologische afdruk bij het maken van de smoothieboxen. Wij werken daarom graag met seizoen producten en reststromen afgekeurd fruit en groente. Daarnaast streven we ernaar om voedselverspilling tot en nul te reduceren en leveren we onze smoothies in recycled PET flesjes. 

 

De smoothies worden gekoeld verzonden en tot aan jouw deur bezorgd. Even schudden en de smoothies zijn klaar om te drinken! Je kan de smoothies ook nog eventjes bewaren in de koeling of vriezer voor een later moment. 

 

Is een smoothiebox van Smoothies op je werk nou echt iets voor jou? Of lijkt het je leuk om je collega’s op deze manier gezond te verassen? Bestel dan zeker één van onze boxen die het beste bij je past. Voor grotere aantallen kan je ons altijd contacteren!