Zeker Vitaal
Image default
Alternatief

4 Tips voor een perfect zomer lichaam in 2023

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent, dat we nog even zonder schuldgevoel mogen genieten van al dat heerlijke eten. Het nieuwe jaar bevat echter nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden en ook, nieuwe voornemens. Heb jij het voornemen om het perfecte zomer lichaam in 2023 te krijgen? Je bent niet de enige! Vele mensen zijn hier mee bezig. Heb je echter wat tips nodig om je op weg te helpen? Hier zijn de basics!

Voeding

Een gezond lichaam begint uiteraard bij gezonde voeding. Een uitgebalanceerd dieet met de juiste hoeveelheden koolhydraten, eiwitten en vetten, samen met alle nodige vitamines en mineralen, is een must. Dit is echter niet zo gemakkelijk om te doen. Als je voedingsadvies nodig hebt, kun je het beste een diëtist in de arm nemen. Zij zijn deskundig op dit gebied en kunnen een persoonlijk dieet voor jou samenstellen.

Sport

Genoeg beweging maakt een gezond lichaam, een perfect zomer lichaam vergt echter intensieve training. Tegenwoordig zijn er veel apps die je op weg kunnen helpen, maar een diëtist die samenwerkt met je personal trainer is ideaal om je doelen snel, effectief en gezond te kunnen behalen.

Pre workout zonder caffeine

Heb je geen energie om na een zware werkdag nog een zwaardere workout te tackelen? Om extra energie te krijgen kun je ervoor kiezen om een pre workout te nemen. Als je hierdoor echter niet kunt slapen, dan zal dit komen door de caffeïne. Neem daarom pre workout zonder caffeine. Hiermee heb je toch de energie boost dat je nodig hebt zonder de nare effecten van rusteloosheid. 

Rust

Een punt wat vaak onderschat wordt is voldoende rust. Rust is belangrijk zodat je spieren kunnen herstellen en groeien. Een goede routine met een goede nachtrust en acht uur slaap zijn belangrijk als je een gezond en perfect zomer lichaam wilt behalen.

https://trainandgain.nl/product/pre-workout-zonder-caffeine/