Zeker Vitaal
Image default
Geestelijke gezondheid

Coach Delft helpt je beter om te gaan met emoties

Heb je wel eens het gevoel dat je de verbinding met jezelf kwijt bent? Dat je een soort masker draagt en niet goed jezelf kan zijn? Hierdoor is ook de verbinding met anderen lastig. Het vergt moed om verandering in deze situatie aan te brengen. Soms is het ook moeilijk om in je eentje te ontdekken in welke richting je moet bewegen. Een NLP-coach helpt je om jezelf beter te leren kennen en leert je hoe je dichter bij jezelf kan blijven.

Patronen doorbreken met behulp van coaching in Delft

Woon je in Delft of omgeving? Een training in persoonlijke ontwikkeling door een coach Delft helpt je om oude patronen die in je gedrag zijn ingesleten in te zien. Nadat je aan de coach je verhaal hebt verteld, laat hij of zij je nieuwe invalshoeken zien. Hierdoor ben je in staat om nieuwe patronen aan te leren. Je leert om weer meer vanuit je lichaam in plaats vanuit je hoofd te leven en ervaart meer rust. Ook als je beter om wil leren gaan met bepaalde emoties waar je geen grip op hebt, dan kan de coach hierbij helpen. Je bekijkt samen wat je doet onder invloed van emoties en hoe je daar ander gedrag voor in de plaats kan zetten.

Coaching Rijswijk geeft inzicht en handvatten

Ook als je coaching Rijswijk nodig hebt, dan is het inschakelen van een personal trainer een verstandige keuze. Of je nu wil werken aan je gewichtsprobleem of wil leren om jezelf op de eerste plaats te zetten, met de hulp van een professionele coach is het makkelijker om een verandering in gang te zetten. De coach zet erop in dat je via de coachingsessies de kracht vindt om je eigen uitweg te vinden uit je problemen. Jij weet zelf namelijk het beste hoe je een vicieuze cirkel moet doorbreken. Je hebt alleen ondersteuning nodig om te ontdekken waar je jezelf tegenhoudt in je ontwikkeling. Zo kan je daadwerkelijk stappen vooruit zetten.

Rust en plezier in het leven

Een van de mensen die ervan overtuigd is dat je krachtiger bent dan je denkt, is Lotte Gras. Lotte is een bekende coach uit Delft, die al veel mensen op een prettige manier verder heeft geholpen. Zij is geaccrediteerd NLP-coach en Coach IANLP en stelt je altijd op je gemak. Doordat je een gevoel van veiligheid bij haar ervaart en zij de juiste vragen stelt, lukt het je om op een andere manier te gaan denken en meer plezier in het leven te ervaren.

https://www.lottegras.com/