Zeker Vitaal
Image default
Gezondheid van vrouwen

Fitbit voor vrouwen, is het de moeite waard?

Fitbits zijn sportsmartwatches die je voor een goede prijs kunt kopen. Onlangs is de Fitbit Versa 4 op de markt gekomen en in dit artikel vertellen we er wat meer over.

Wat is een fitbit?

Een fitbit is een handige smartwatch en hulpmidddel voor een betere en fittere gezondheid. Zo helpt het je beter iom te gaan met je slaap, stress, bewegen en gezond leven. De smartwatch kun je gebruiken bij al je dagelijkse activiteiten en het sporten. De horloge kun je koppelen met je Android of IOS toestel om zo alle verzamelde data handig in de Fitbitt App bij te houden en te bekijken. Zo kun je ook je eigen voortgang in de loop van de tijd inzien.

Ook geschikt voor vrouwen?

Ja er zijn verschillende fitbits met hele mooie designs voor vrouwen. Zo heb je uitvoeringen in het roze of andere vrouwelijke kleuren. Iedere fitbit heeft natuurlijk zijn eigen functies. Van modellen met ingebouwde GPS zodat u zonder een mobiele telefoon zou kunnen handlopen, inplaats van dat de telefoon altijd mee moet. En apparaten met een miltipath hartslag sensor waar ze van beweren een stuk nauwkeuriger te zijn.

Verschillende Fitbit Versa modellen

In de loop der jaren zijn er verschillende modellen op de markt te komen. Het laatste model, de Versa 4 heeft uitgebreide sportfuncties en is licht van gewicht, de eerdere modellen waren over het algemeen wat groter en zwaarder. Ook is bij de Versa 4 de software aanzienlijk verbetert zodat hij je gezondheid nog beter en mooier kan bijhouden. De verschillende modellen kun je goed vergelijken op een website zoals Kopenenvergelijken.nl waar je de beste fitbits kunt vinden alsook aanbiedingen. Ook vind je er een Fitbit dames voor een goede prijs.