Zeker Vitaal
Image default
Gezondheid van vrouwen

Het dragen van een bikini tijdens de vakantie

Het dragen van een bikini tijdens de vakantie

 

Op vakantie dragen we het liefst luchtige kleding. De mannen kiezen er vaak voor de hele dag een zwembroek te dragen en ook de vrouwen vinden het dragen van een bikini vaak ook het meest prettig. Vooral wanneer je dichtbij het water zit, is het wel zo fijn dat je wanneer je er zin in hebt, direct een duik kunt nemen voordat jij jezelf eerst moet omkleden. Juist omdat we onze bikini vaak de hele dag dragen, is het des te belangrijker dat deze ook voldoende ondersteuning biedt. Vooral als we kijken naar de badmode van tegenwoordig, is het vaak vooral stof, maar weinig ondersteuning. Om je een idee te geven wat de mogelijkheden zijn om toch te zorgen voor de ondersteuning die je nodig hebt, hebben we een aantal tips voor.

 

Kies voor een bikini met push up

 

Een bikini met push up wordt vaak geassocieerd met een wat uitdagende uitstraling, terwijl dit helemaal niet het geval is. Net als dat we een sport bh zwanger dragen, is het dragen van een bikini met push up ook heel normaal. Doordat de push up je borsten lift, geeft het een stukje extra ondersteuning. Iets wat vooral bij een bikini wel net zo fijn is om te hebben. Vooral wanneer je ook nog eens actief bent op het strand of aan het zwembad, zal je merken dat je na verloop van tijd als je een normale bikini draagt wat gevoelige borsten kunt krijgen.

 

Het belang van een goede bikini

 

Net als dat veel vrouwen kiezen voor een bh met bh beugel, geldt dit ook voor een bikini. Ook bij een bikini zorgt een beugel ervoor dat je extra ondersteuning geniet, waardoor je dus veel minder last krijgt wanneer je fanatiek aan het tennissen bent of gewoon over het strand loopt. Bij iedere stap wat je zet, worden je borsten namelijk zonder dat je het vaak door hebt belast. Dit zal niet direct zorgen voor een vervelend gevoel, maar naarmate de vakantie vordert, kan het dus heel snel veranderen. Vooral wanneer je veel beweegt zal je merken dat je borsten aan het eind van de dag een stukje gevoeliger zijn. Wanneer je dus weet dat dit het geval is, doe je er goed aan om te kiezen voor wat extra ondersteuning. Dit kan in de vorm van een push up bikini, maar ook andere varianten zijn natuurlijk een goede mogelijkheid om je borsten extra ondersteuning te kunnen bieden.