Zeker Vitaal
Image default
Gezondheid van vrouwen

Heerlijk ontspannen op een zwangerschapskussen

Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam constant en dat kan al eens de nodige ongemakken met zich meebrengen. Die buik die steeds boller wordt, lijkt overal en voor alles in de weg te zitten en je kan maar geen goede houding meer vinden om te zitten of te liggen. Vermoeidheid steekt snel de kop op en dat is nu echt wel het laatste wat je nodig hebt. Met een zwangerschapskussen bij de hand kan je altijd en overal genieten van een zalig rustmoment of een verkwikkend slaapje.

Perfect om heerlijk te slapen en je kindje comfortabel te voeden

Iedere zwangere vrouw zou één of meerdere zwangerschapskussens moeten hebben. Het is zo comfortabel en het geeft je zoveel rust dat je al snel niet meer zonder zal kunnen. En geef toe, je kijkt de hele dag wel uit naar die momenten waarop je jezelf even kan ontspannen, zeker nu.

Slapen

Je hebt er als zwangere vrouw alle belang bij om voldoende nachtrust te hebben. Het ontspant je, neemt even alle zorgen weg en geeft je die extra energie die je nu hard nodig hebt. Die bolle buik zorgt er echter voor dat dat makkelijker gezegd dan gedaan is. Door het gebruik van een zwangerschapskussen kan je je buik, nek en bekken voldoende ondersteunen en een makkelijke en comfortabele slaaphouding vinden.

Rusten

Tijdens een vrij moment kan het heerlijk zijn je even op de bank te laten neerploffen. Daarbij is, en al helemaal tijdens de zwangerschap, een goede houding belangrijk. Door het zwangerschapskussen achter je rug en rond je bekken te positioneren, zorg je ervoor dat je een rechte houding aanhoudt en toch nog voldoende ondersteuning hebt. Je kan dus helemaal relaxen en het jezelf comfortabel maken zonder dat je voor extra belasting zorgt.

Voeden

Het voeden van je kindje is steeds een zeer intens en intiem moment. Geen wonder dat je daar ten volle wilt kunnen van genieten zonder dat je arm stijf of verkrampt aanvoelt, maar natuurlijk wil je ook voor je kindje de meest comfortabele houding kunnen vinden. Al deze zorgen zijn makkelijk op te lossen met het zwangerschapskussen. Je kindje ligt zacht, ergonomisch en comfortabel en jij kan je arm laten rusten op het kussen.

Welk zwangerschapskussen kies jij?

Zwangerschapskussen zijn in verschillende groottes en vormen verkrijgbaar, het komt er maar net op aan om datgene te vinden dat voor jou het beste aanvoelt. Sommige vrouwen hebben het meeste aan een kussen dat op bepaalde lichaamsdelen ondersteuning biedt, andere vrouwen hebben net meer aan een kussen dat het hele lichaam mooi kan omsluiten. Omdat iedere zwangerschap anders is en iedere zwangere vrouw andere voorkeuren heeft naar comfort toe, kan je kiezen uit een ruim aanbod waarin je zeker ook het perfecte kussen voor jou kan vinden. En kan je echt niet kiezen? Waarom niet meerdere zwangerschapskussens voor ieder doel? Je zal zien dat je al snel je kussen niet meer zal willen afgeven als je merkt hoeveel beter je kan rusten, hoeveel beter je nachtrust is en hoeveel makkelijker het voeden van je kindje verloopt. Zoals al gezegd, een absolute aanrader voor iedere zwangere vrouw.