Zeker Vitaal
Image default
Geneeskunde

hijama

Hijama wordt ook wel Wet Cupping genoemd. Hijama therapie is een minimaal invasieve chirurgische methode die bedoeld is om schadelijke gifstoffen uit het lichaam te verwijderen en tegelijkertijd de bloedsomloop te bevorderen. Het wordt ook wel profetische geneeskunde genoemd omdat het aan de natie werd voorgesteld als een middel om ziekten te behandelen en te genezen.

Hijama

Wanneer negatieve druk of zuigkracht op de huid wordt uitgeoefend om een ​​vacuüm te creëren, worden kleine, oppervlakkige krasjes of incisies in de huid gebruikt om de gifstoffen uit het lichaam te trekken en ze via de huid uit het lichaam te verdrijven. Hijama wordt gebruikt om bloed en weefselvloeistoffen die mogelijk vervuild zijn met potentieel gevaarlijke stoffen uit het lichaam te verwijderen.

Hijama

De therapeutische voordelen van hijama zijn niet direct gerelateerd aan de hoeveelheid verwijderd bloed, maar eerder aan de hoeveelheid afgevoerde gifstoffen. Hijama als geheel helpt de bloed- en lymfecirculatie te verbeteren. Dit supplement heeft ook een positief effect op het autonome zenuwstelsel, dat wordt gecontroleerd en versterkt.

Het meest zichtbare voordeel van hijama op korte termijn is de vermindering van pijn, evenals de ontspanning en verhoging van de soepelheid in strakke spieren en pezen. Verbeterde lymfedrainage en het wegspoelen van verstopte bloedvaten in de spieren zijn twee voordelen van hijama Een verhoogde bloedtoevoer naar de gewrichten, waardoor de productie van synoviaal vocht toeneemt, kan worden bereikt door het gebruik van acupunctuur.

Hijama

Hijama verhoogt de e werking van de spijsverteringsorganen en de productie van spijsverteringsvloeistoffen. Met het gebruik hiervan kan constipatie worden verlicht en kan de stoelgang worden verbeterd. Door hijama te gebruiken, is het mogelijk om ontgiftende voordelen voor de huid en de bloedsomloop te creëren. Het helpt bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam door de stroom van bloed en plasma door de aderen en slagaders te vergroten.